Strona 3 z 21

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 09-08-2015 21:20
autor: jazet
"
PRZYWIŚLAK napisał pisze:zależy kto zrobi te pierogi chyba
Masz rację, ale to bardziej farsz ma wpływ na smak końcowy pieroga.
Kiedyś popróbowałem tej zabawy z pierogami.
Nie było tak źle - chociaż wiedzieliśmy co to jest na talerzu.
Oczywiście w tygodniu, nie ma możliwości.
Najgorsze jest lepienie!"

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 10-08-2015 19:42
autor: admin
"O! tym wspominałem, widziałem dziś że już otwarte, więcej na NW24:
http://nadwisla24.pl/2015/08/10/herbaci ... oreportaz/"

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 11-08-2015 23:48
autor: MT
"
szkoda, że nie ma informacji: materiał sponsorowany.

Niemniej podziwiam każdą prywatną inicjatywę i szczerze życzę powodzenia. Sam pewnie niedługo zagoszczę jak już minie pierwsza fala klientów."

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 12-08-2015 02:45
autor: dominick
"
?? pisze:
szkoda, że nie ma informacji: materiał sponsorowany.
Pod zdjęciami jest napisane "materiał partnera""

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 29-11-2015 17:22
autor: admin
"Ktoś wie może czy kawiarnia zamkowa zwinęła się sezonowo czy na stałe?
A może to tylko przemeblowanie?"

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 29-11-2015 17:37
autor: bull
"Zmiana dzierżawcy, niedawno był przetarg."

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 05-05-2016 01:02
autor: admin
"Szykują się zmiany w ofercie "Końca Nie Widać" - Bistro&Pub, czyli polskie jedzenie w wersji nieco lżejszej, na szybko i tanio."

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 04-08-2016 19:47
autor: admin
"http://wolwcentrum.pl/
Zapowiada się interesująco. Otwarcie jesienią w CH Wszystko dla Domu."

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 05-08-2016 17:23
autor: spit
"knajpa ze stekami w tbg no proszę. pewnie do tego burgery wołowe być może się pojawia-toc burgerownie modne teraz..
tylko wiadomo ze ceny za te steki będą odpowiednie:)"

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 05-08-2016 22:42
autor: MT
"W całkiem niezłych restauracjach (z obsługą kelnerską!) dobrej jakości burger+frytki z surówką kosztują około 25zł. Z tym, że nie ma się to jakkolwiek jakościowo do zestawów z jednej czy innej sieci z barów (bez obsługi) , gdzie chemię serwują za 13-16zł za zestaw bez surówki ale za to z colą."

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 05-09-2016 20:03
autor: admin
"Obrazek

Nowy punkt restauracji Małgośka, obecnie chyba jedyny w Tarnobrzegu z jedzeniem na wagę. Cena (przynajmniej dzisiejsza) 2,49zł/100g.
Punkt w sądzie na parterze, tam gdzie dawniej bar."

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 24-10-2017 19:34
autor: admin
"Widzę że działa od miesiąca, a dziś dopiero znalazłem ulotkę.
Ktoś próbował? Jakieś opinie?

"

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 25-10-2017 00:39
autor: skival
"A na pizzerii "Nowy wymiar" ostatnio widziałem kartkę lokal do wynajęcia. Zmiana lokalu czy biznes upadł może ktoś wie ?"

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 25-10-2017 09:54
autor: dominik267
"Podejrzewam, że kaput."

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 02-02-2018 11:24
autor: Dzanek
"W miejsce Biesiadowa powstała nowa pizzeria: https://www.facebook.com/pizzeriakwiatkowskiego/

Info od prowadzących profil na FB:
Drodzy mieszkańcy Tarnobrzega i okolicznych miejscowości, Nasi Goście!

Z przyjemnością możemy poinformować, iż prace adaptacji obiektu zbliżają się ku końcowi,a restauracja oficalnie zostanie otwarta w miesiącu lutym.

W związku z tym, już rozpoczynamy przyjmowanie rezerwacji na przyjęcia okolicznościowe, m.in. komunie, wesela, urodziny, imieniny, awanse, wydarzenia firmowe, stypy, które będzie można u nas zorganizować od Marca 2018.

Do Państwa dyspozycji będą 3 odrębne sale, doskonała oferta menu konsultowana indywidualnie z Naszym Szefem Kuchni.

Dodatkowo będzie można zamawiać u Nas katering na każdą okazję.

Zapraszamy do współpracy!
"

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 02-02-2018 16:45
autor: inn
":biggrin: Rezerwacje na stypy - to chyba nowość jakaś
Kusząca ?



Edytowany przez inn o 02-02-2018 - 15:47."

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 03-02-2018 16:23
autor: nikanor
"to nie wiedziałeś, że takie też są.
Styp w lokalach zamawianych jest zdecydowanie więcej niż ślubów, komunii,chrztów itp.
Jedyną rzeczą jest to, że stypa zaraz po pogrzebie czyli cały tydzień, ale i tu miejsca czasem brak"

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 04-02-2018 12:23
autor: dominik267
"W miejscu pizzerii Trzeci Wymiar ma powstawać pub nastawiony na transmisje wydarzeń sportowych."

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 06-02-2018 15:33
autor: olsen
"Może to pochopne ale w nowowybudowanym obiekcie przy skrzyzowaniu sikorskiego i Ś Barbary coś się zaczęło w środku dziać to ten obiekt przy internacie budowlanki,jakieś mat budowlane wyposażenie stoisk,etc..."

Otwierane/zamykane: gastronomia

: 06-02-2018 17:32
autor: cenzor
"Bylo juz o tym pisane kilkanascie dni temu dot. Marketu MILA"