"Witam, pierwszy raz piszę na forum, z komercyjnych powodów, ale w 100% w temacie. Ponieważ nieruchomość w centrum i powyżej pół miliona.
Mam do sprzedania dom bliźniaka koło kościoła na serbinowie, na konstytucji 3 maja 17. Powierzchnia około 260 m2 na 4 kondygnacjach. Cena 580000 zł. Z malutką działką.
Gotowe aby się powadzić - generalny remont 2 lata temu, chociaż każdy i tak robi lifting pod siebie i inaczej aranżuje wnętrze. Można łatwo i przy bardzo niewielkich nakładach wydzielić na 3 niezależne mieszkania (niewykorzystane wynajmować je lub sprzedać). Lokalizacja odpowiednia do działalności gospodarczej specjalistycznycznej (to moje określenie - takiej, do której klient się pofatyguje, z uwagi na dobre produkty lub usługi) czyli np. gabinet lekarski, fryzjer czy obsługa firm, i wygodnego mieszkania na 120m2.
Oferta dla osób, które nie lubią kosić trawników i dowozić dzieci do przedszkola lub szkoły codziennie samochodem i nie lubią płacić panu prezesowi spółdzielni za możliwość mieszkania we własnym domu.
Rozwiązanie łączy korzyści mieszkania w domku jednorodzinnym (miejsce na grila czy rower, samodzielność, brak czynszu) z mieszkaniem w centrum (można wieczorem zjeść kolację na mieście z piwem i nie mieć problemów z powrotem, nie marnować dziesiątek godzin życia na dojeżdżanie do miasta, czy oszczędzić sobie niewygody "koczowania w centrum pomiędzy basenem a framem czy karate dzieci" uzyskując w długim okresie gigantyczne oszczędności na paliwie, czasie i swoich nerwach).
Dodam do tego, że metrażowo to poniżej "rynkowej" tarnobrzeskiej cena to mniej niż 2300 zł m2. Jest niemożliwe aby nieruchomość lokalizacja straciła na wartości w średnim i dłuższym okresie. Cenę mocno zaniżyłem właśnie z powodu dostosowania ceny do realiów tarnobrzeskich.
Oferta sensowna także dla rodziny wielopokoleniowej. Osobne instalacje, kuchnie łazienki itp, na każde piętro. Można np. mieszkać teściami, ale jednak nie mieć z nimi musowego kontaktu:-).
Ściany gładkie, instalacje solidne, bardzo dobrze ocieplony.
Dodam, że nie sprzedam każdemu, bo będę mieszkał przez ścianę i nie chcę mieć za sąsiadów ludzi problematycznych.
kontakt:
99michail@gmail.com
pozdrawiam"