http://www.tarnobrzeg.info/index.php?mo ... y&sid=4865"
Na pewno nie mama.Jacek pisze:Admin wie co robi. Jego mama uczyła mnie polskiego.
To się, kurcze, pomyliłem. Sorry, Adminie. Chyba jednak pomyliłem z ciocią. Uczyła mnie w SP 3."Admin pisze:Na pewno nie mama.Jacek pisze:Admin wie co robi. Jego mama uczyła mnie polskiego.
Z tego nazwiska nauczycielką była moja babcia Maria, ale to było przed wojną, w trakcie i niedługo po.
Uczyła również siostra dziadka Janina, szkoła w Skopaniu, gdzieś do przełomu lat 70-80tych.
Uczyła również moja stryjenka Alicja, ale matematyki, a nie polskiego.
SP4. Na tym, co wyniosłam z lekcji nawet jakieś wyróżnienie w konkursie matematycznym miałam, i to takie, które zwalniało z egzaminu z matematyki do szkoły średniejAdmin pisze:Uczyła również moja stryjenka Alicja, ale matematyki, a nie polskiego.
No to już wiadomo skąd może być tak dobra znajomość dwukreślnych trójkątów w geometrii bardzo nieeuklidesowej. W dzisiejszych czasach to prawdziwa rzadkośćNa tym, co wyniosłam z lekcji nawet jakieś wyróżnienie w konkursie matematycznym miałam, i to takie, które zwalniało z egzaminu z matematyki do szkoły średniej
Albo koło humanistów-miłośników matematykipikin pisze:W takim razie załóżcie sobie kolo miłośników "czwórki".
To nic trudnego. Stwórzcie sobie wątek na forum "Koło humanistów-miłośników matematyki" i zacznijcie działać. Jeśli nie pasują takie czy inne "Dwukreślne Trójkąty", to zmieńcie Podstawę i róbcie to szyfrując posty w systemie dwójkowym. Trochę dużo roboty, ale frajda większaAlbo koło humanistów-miłośników matematyki
Rabato - Gazetki promocyjne Biedronka