No niestety, usuwam linka ze względów etycznych.
Trzy złote nie pieniądze, TN się postarał, to niech chociaż tyle skorzysta. Kupujta papierowe, albo eTN.
Admin"
Wywiad z Prezydentem miałem zeskanowany i miałem też wrzucić ale pomyślałem to samo co @Admin, że skoro się postarali o taki wywiad to nie warto zabierać im zarobkukamil1221 pisze:Miłego czytania
No niestety, usuwam linka ze względów etycznych.
Trzy złote nie pieniądze, TN się postarał, to niech chociaż tyle skorzysta. Kupujta papierowe, albo eTN.
Admin
Zapraszam do lektury najnowszego Tygodnika Nadwiślańskiego. Jeżeli chodzi o mój komentarz do wywiadu, to krótko. Ktoś kiedyś powiedział ?kłamstwa mogą wygrać sprint, ale to prawda wygrywa cały maraton?. Sprint Pan Kołek ma za sobą, ja jestem na półmetku maratonu.
Stwierdzenie "ale on nic nie robi" słyszałam z wielu ust o Bożku, a wcześniej o Plucie.teb pisze:Ktoś mógłby skorzystać, tylko kto?
Bożek - ale powinien coś działać/pisać/robić. Bo może się okazać za późno...
Na BIPie pojawiła się informacja o przetargu: "Prezydent Miasta Tarnobrzega ogłasza przetarg nieograniczony pn. ?Przebudowa drogi od Urzędu Miasta przy ul. Mickiewicza 7 do ul. Targowej wraz z terenem pomiędzy blokami przy ul. Mickiewicza 5, 5a i 5b? - etap I"Grzegorz Kiełb na swoim FB pisze:Czy ta inwestycja wypadnie również z budżetu ? Wszystko na to wskazuje. Na zdjęciach teren między blokami ul. Mickiewicza 5, 5A i 5B. Od ponad 50 lat nic się nie zmieniło. W budżecie na 2018 na tę inwestycję przeznaczono 1 mln złotych. Wystarczy wejść na BIP urzędowy i widać jakie są teraz priorytety (strategiczna ul. Błonie). Po unieważnieniu przetargów na Mickiewicza i Błonie ogłoszony został tylko przetarg na Błonie.
Wydawało się początkiem roku że nie można tego spier........iv pisze:Druga kadencja była prawie pewna.
Sam jestem ciekaw czy potwierdzą się plotki startu Pana Grzegorza z Serbinowa i startu żony z macierzystego okręgu. Jak już będzie wiadomo czy to prawda ciekawe jaki wynik osiągną ich listy i czy to wystarczy na mandat(y).iv pisze:Zamiast tego została walka, żeby próg do rady przekroczyć.
Rabato - Gazetki promocyjne Biedronka