"Po wejściu na forum w pierwszej chwili też tak pomyślałem.Ale to tylko złudzenie,to nie spam.Stanę w obronie użytkownika dzieńziemi,gdyż dawno go nie było i widocznie miał wolne i wszedł na forum,akurat przyszła wena twórcza i się wypisał.Nie ma nic dziwnego że ktoś wypowiada się na różne tematy-to znaczy że jest wszechstronny.Nie są to wszak jakieś tematy ścisłe ,wymagające specjalizacji.Przeklejone,a może raczej ich autor wkleił je na różnych stronach-miał prawo.
Na innych forach-tam dopiero jest spam i wypowiedzi z rynsztoka.Więc bez przesady.
A z ogłoszeniami jest inny problem.W Tarnobrzegu aby coś sprzedać ,świadczyć usługe wcale nie wystarczy zamieścić ogłoszenie.O nie,to nic nie da.Żeby dotarło do ludzi,musi być wklejane co dzień to samo,musi się drzeć z głośnika,musi być codzienne wklejane i zdzierane ze słupów.Jeśli ma 2 dni ,to już nikt nie sprawdza.
Mamy trochę system jak w USA,tyle że u nas bieda.Różnica jest konkretna.Ogłoszenia w ogóle się nie przenoszą po znajomości,jak np za Wisłą.Nie ma nic,tylko takie dzikie ogłaszanie przynosi skutek.
Wobec tego mam dla Admina pewien pomysł-wprowadzenie płatnego managera ogłoszeń,który za odpowiednią opłatą będzie rozklejał to samo ogłoszenie w odpowiednim odstępie czasu.I zależnie od ilości kopii tego samego,będzie wyższa opłata.To się nazywa pozycjonowanie przez spamowanie,ale u nas nic mądrzejszego się nie wymyśli.
I jak ktoś ma firmę ,to dlaczego ma nie płacić za ogłoszenia?Stać go ,więc niech rozkleja ile chce.
Ponadto wprowadzić liste ogłoszeń promowanych wyświetlanych na pierwszych stronach,a za nimi niepromowane(tak jak na allegro) ,wtedy ci którzy wolą czytać niepromowane,przejdą na ostatnie strony ,unikając hałaśliwych ogłoszen firm,które na ogół są promowane.
Aplikację mogę napisać,bo w końcu jestem webmasterem od 11 lat"
Ostatnio zmieniony 26-01-2016 04:48 przez
andriu81, łącznie zmieniany 1 raz.