Okno

Czy forum trzeba rozbudować? Jakie wrzucić kategorie, tematykę? Coś wygląda lub działa nie tak jak powinno?
artur_wsp
Posty: 335
Rejestracja: 11-09-2009 20:53

Okno

Post autor: artur_wsp » 05-04-2012 00:46

"Nie wiem jak innym ale mi za każdym razem gdy włączę tą stronę to wyskakuje mi okno, na którym zapewne miało się załadować jakieś zdjęcie. Okna nie da się wyłączyć, przenieść, nic się nie da a zasłania kawałek strony."
Ostatnio zmieniony 05-04-2012 00:46 przez artur_wsp, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
admin
Site Admin
Posty: 14594
Rejestracja: 15-06-2003 23:41

Okno

Post autor: admin » 05-04-2012 00:59

"Słyszałem o tym, chyba Kicek podsyłał mi nawet maila ze zrzutem ekranowym.
Sam widziałem coś takiego tylko raz.

Przyjrzę się temu, ale nie obiecuję że na szybko. To coś jak popularne okienko ładowania obrazka?
Ktoś jeszcze to ma?"
Ostatnio zmieniony 05-04-2012 00:59 przez admin, łącznie zmieniany 1 raz.

nemesh
Posty: 65
Rejestracja: 19-05-2010 19:42

Okno

Post autor: nemesh » 05-04-2012 01:45

"Potwierdzam. Sam często tak mam. Wygląda jakby miała się załadować jakaś reklama, ale nic się z tym zrobić nie da. Jedynie pod tym ładującym się okienkiem klikam ostatnie posty i mam wgląd na forum. I naprawdę mocno to okienko przeszkadza"
Ostatnio zmieniony 05-04-2012 01:45 przez nemesh, łącznie zmieniany 1 raz.

komentatol
Posty: 238
Rejestracja: 19-02-2011 22:41

Okno

Post autor: komentatol » 05-04-2012 09:53

"też mnie zastanawiało co to. są dni że tego nie ma a jak już jest bywa to uciążliwe i tak jak wspomniano wyżej działa wtedy tylko część strony poniżej tego czegoś."
Ostatnio zmieniony 05-04-2012 09:53 przez komentatol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
admin
Site Admin
Posty: 14594
Rejestracja: 15-06-2003 23:41

Okno

Post autor: admin » 05-04-2012 10:47

"OK, sprawdźcie po wyczyszczeniu cache w przeglądarce - może odświeżenie strony wystarczy.
Jeśli to to co myślę, to problem powinien zniknąć. To było wyłącznie na stronie głównej?"
Ostatnio zmieniony 05-04-2012 10:47 przez admin, łącznie zmieniany 1 raz.

komentatol
Posty: 238
Rejestracja: 19-02-2011 22:41

Okno

Post autor: komentatol » 05-04-2012 11:50

"w moim przypadku tylko na głównej."
Ostatnio zmieniony 05-04-2012 11:50 przez komentatol, łącznie zmieniany 1 raz.

nemesh
Posty: 65
Rejestracja: 19-05-2010 19:42

Okno

Post autor: nemesh » 05-04-2012 16:06

"Tak, tylko na głównej."
Ostatnio zmieniony 05-04-2012 16:06 przez nemesh, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
admin
Site Admin
Posty: 14594
Rejestracja: 15-06-2003 23:41

Okno

Post autor: admin » 05-04-2012 16:25

"Ale dalej wyskakuje, czy już jest OK? Całkiem wyciąłem skrypt lightboxa ze strony głównej, a zakładam że to z nim był problem."
Ostatnio zmieniony 05-04-2012 16:25 przez admin, łącznie zmieniany 1 raz.

komentatol
Posty: 238
Rejestracja: 19-02-2011 22:41

Okno

Post autor: komentatol » 05-04-2012 16:33

"działa poprawnie."

ODPOWIEDZ