Mundial na Stadionie Miejskim  Na d贸艂

Id藕 do strony 1 - 2 [+1]:

  • Na Stadionie Miejskim przy AN2 powstaje strefa kibica - najwa偶niejsze mecze Mistrzostw 艢wiata w Pi艂ce No偶nej FIFA 2018 b臋dzie mo偶na wsp贸lnie obejrze膰 z trybun na du偶ym telebimie. Rozpiska na za艂膮czonym plakacie.

    http://www.tarnobrzeg.info/images/news_picupload/pic_sid4972-0-norm.jpg

    http://www.tarnobrzeg.inf…ly&func=display&sid=4972
  • Ciekawy pomys艂 ale kilka pyta艅 sie nasuwa. Telebim ustawiony b臋dzie na murawie? Ciekawe jak organizatorzy poradz膮 sobie ze s艂o艅cem 艣wiecacym w telebim? Oraz jak cenowo b臋dzie wyglada膰 oferta gastronomiczna ?

    ___________________________________________________________

    https://www.youtube.com/watch?v=suo_18D-RkM
  • Dodatkowe info z Klubu:

    Cytat

    Mecze z trybuny g艂贸wnej b臋dzie mo偶na ogl膮da膰 na telebimie o powierzchni 21 metr贸w kwadratowych. Wst臋p do strefy jest bezp艂atny, a na kibic贸w czeka膰 b臋dzie bogata oferta gastronomiczna. Dla kibic贸w przygotowano 2 tysi臋cy miejsc.
  • Admin w czym robi艂e艣 wykres i na jakiej podstawie?
  • Panie z IT. Kazdy widzi ze to google analytics. Brawo ty. Ty w tej firmie IT to sprzatasz czy co?
  • A tu Ci Kermit przyznaje racj臋. To program w Javie kt贸rego ja nie znam na tyle bo pracuje w aplikacjach i systemach CRM i ERP. Nie specjalnie interesuje si臋 statystykami lecz danymi, szczeg贸lnie produkcyjnymi ale te偶 HR.
  • Jakiej Javie?
    Jak juz to w czesci w JavaScripcie. Te dwa jezyki maja wspolny tylko kawalek nazwy i na tym koncza sie podobienstwa.
  • W skr贸cie Kermit pisa艂em. Pozdro.
  • mariano

    W skr贸cie Kermit pisa艂em. Pozdro.


    Skr贸t od JavaScriptu to JS i ka偶dy, kto siedzi w bran偶y go u偶ywa. A kto艣 w inny w膮tku pisa艂, 偶e jego pasja to programowanie :) Chyba pralki :)
  • Oj Kermit. Ja w tych prostych j臋zykach nie programuje. Przecie偶 taki wykres to mo偶na w VBA zrobi膰. Tym si臋 interesowa艂em z 10 lat temu. Zreszt膮 JS je艣li idzie o wykresy jedzie na silniku MS.
  • mariano

    Oj Kermit. Ja w tych prostych j臋zykach nie programuje. Przecie偶 taki wykres to mo偶na w VBA zrobi膰. Tym si臋 interesowa艂em z 10 lat temu. Zreszt膮 JS je艣li idzie o wykresy jedzie na silniku MS.


    Ty to jeste艣 wszechstronny :) ERP, VBA, JS, PKP, HR :D



    Edytowany przez karas o 30-06-2018 - 18:50.

    ___________________________________________________________

    Kara艣
  • mariano

    Oj Kermit. Ja w tych prostych j臋zykach nie programuje. Przecie偶 taki wykres to mo偶na w VBA zrobi膰. Tym si臋 interesowa艂em z 10 lat temu. Zreszt膮 JS je艣li idzie o wykresy jedzie na silniku MS.


    Powiem ci wiecej - taki wykres mozesz w paincie narysowac i przy twojej wiedzy to b臋dzie najszybszy sposob.
    Ciesze sie, ze takie proste jezyki, ktory jest w zasadzie podstawa wiekszosci aplikacji internetowych to nie dla ciebie.
    Bredzisz i wydaje ci sie, ze ludzie nie maja wiedzy i beda lykac jakies bzdury, ktore wypisujesz. JS jeszie na jakims silniku MS? Silniku? Mowisz o bibliotekach? Wiekszej bzdury nie slyszalem. Wroc do szkoly prosze cie albo na tematy techniczne zamilcz bo nie masz o tym zadnego pojecia.



    Edytowany przez kermit o 30-06-2018 - 19:52.
  • Co to jest PKP? icon_smile Kermit zmi艂uj si臋. Nawet nie wiesz o czym pisze. JS wykorzystywany jest g艂贸wnie do www. Owszem softy s膮 skonsolidowane z przegl膮darkami i JS ale to raczej w wymiarze grafiki. Ja na JS nie pracuj臋. Owszem 艂膮czymy systemu poprzez szyn臋 ale JS nam potrzebne jest praktycznie do niczego. Nie rozumiem o czym ta dyskusja skoro zwyk艂ego excela mo偶na zaprogramowa膰 do zasysania danych...albo ja Ciebie nie rozumiem albo Ty mnie icon_smile cho膰 szacunek bo m膮dry z Ciebie cz艂owiek. I daj Bo偶e kiedy艣 si臋 spotkamy i pogadamy przy przys艂owiowym piwie icon_smile
  • Cyba ju偶 nie ma czego tam ogl膮da膰, zgodzicie si臋 z tym, prawda? Poza tym dzisiaj jest cholernie zimno.

Id藕 do strony 1 - 2 [+1]:

This list is based on users active over the last 60 minutes.