Był w parku handlowym koło targu. Ale czy teraz jest, nie wiem.Orientuje się ktoś gdzie jest teraz sklep Wrangler Lee ? Bo wpisuje w mapy google i jakieś bzdury wyskakują
Otwierane/zamykane: sklepy
Re: Otwierane/zamykane: sklepy
polecam zakupy tu:
https://www.amazon.pl/Lee-Legendary-Reg ... th=1&psc=1
często za np 79 PLN, zamiast 299 w sklepie, to samo z wranglerem
https://www.amazon.pl/Lee-Legendary-Reg ... th=1&psc=1
często za np 79 PLN, zamiast 299 w sklepie, to samo z wranglerem
-
jamWilhelm
chyba kolejna żabka (naprzeciw szpitala) albo zamykana albo zmienia fra.. tfu znaczy ajenta. Najbidniej od wczoraj zamknięta, dziś coś tam liczą
Z tego co do mnie docierało, pojawiały się już jakiś czas temu problemy z regulacją należności.
Zajrzałem do RockParku, nawet sympatycznie. Jest coś nowego, Gudi bardzo tanie przy jakości wyglądającej, na pierwszy rzut, oka przyzwoicie. Half-Price - uboższy krewny TKMaxxa, Wordbox - różne popularne marki zestawione w jednym punkcie. CCC bardziej mi się podobało wcześniej, takie bardziej salonowe, a tutaj magazyn - wyższe meble odbierają przestrzeń. Aldi zupełnie nie porwał, tylko szerokie alejki fajne. Wciąż do wynajęcia dwa lokale, na bodajże 140 i ponad 600 m2.
Zajrzałem do RockParku, nawet sympatycznie. Jest coś nowego, Gudi bardzo tanie przy jakości wyglądającej, na pierwszy rzut, oka przyzwoicie. Half-Price - uboższy krewny TKMaxxa, Wordbox - różne popularne marki zestawione w jednym punkcie. CCC bardziej mi się podobało wcześniej, takie bardziej salonowe, a tutaj magazyn - wyższe meble odbierają przestrzeń. Aldi zupełnie nie porwał, tylko szerokie alejki fajne. Wciąż do wynajęcia dwa lokale, na bodajże 140 i ponad 600 m2.
Na OLX jest ogłoszenie z ofertą najmu lokalu gdzie obecnie funkcjonuje sklep FRAC, a to by potwierdzało plotkę, że sklep ten przenosi się do Pasażu Dominikańskiego.
Czyli nic nowego nie będzie, pozostaje kanibalizacja i przenosiny.
Czyli nic nowego nie będzie, pozostaje kanibalizacja i przenosiny.
będą więc obok siebie stały dwa, obskurne pawilony po merkurym i po fracu w samym centrum miasta, rdzewiejące ruiny
I to jest ten moment, żeby powiedzieć, ze za PGK był tam rozważany pomysł sprzedaży gruntu po gimnazjum i przedszkolu (które chyba jako jedyne nie jest ocieplone) z przeznaczeniem na cele handlowe. Teraz sytuacja się pozmieniała i powierzchni handlowej jest aż nadto, ale nie takiej jakbyśmy chcieli. Sytuacja na rynku deweloperskim jeśli chodzi o mieszkania i budowę nowych bloków jaka jest, wiadomo, widać po ostatnich niesprzedanych działkach na te cele. Zostaniemy z ogromnym kawałem zapuszczonego paskudnymi budynkami terenu w centrum miasta. Tyle lat gimnazjum stoi puste a pomysłu brak, co tam ulokować. Była koncepcja Litwina żeby wzmocnić komunikację miejską robiąc tam właśnie dworzec lokalny, ale zająłby taki tylko skrawek tego terenu.
Kolejna siłownia lub raczej "nowoczesna przestrzeń fitness" w najbliższym czasie otworzy się w Parku Handlowym przy ul. Skłodowskiej. Będzie to sieciówka, która dopiero zaczyna podbój rynku
a dokładnie: GymNo1.
Ciekawi mnie jak te firmy wykonują badania rynku i ustalają zapotrzebowanie na tego typu obiekty. Mamy ich w Tarnobrzegu aż nadto, a najbliższą niedawno otwartą 300 m obok.
Aha według zapowiedzi "będzie to bezobsługowa i autonomiczna siłownia, dostępna bez ograniczeń za pomocą kodu QR"
Ciekawi mnie jak te firmy wykonują badania rynku i ustalają zapotrzebowanie na tego typu obiekty. Mamy ich w Tarnobrzegu aż nadto, a najbliższą niedawno otwartą 300 m obok.
Aha według zapowiedzi "będzie to bezobsługowa i autonomiczna siłownia, dostępna bez ograniczeń za pomocą kodu QR"
Bitcoiny stacjonarnie między odpiekarnią, a barem społem na Mickiewicza. Chyba od niedawna?
Po dyskusji sejmowej trochę strach. Rozglądałem się za ruskimi agentami, handlarzami żywym towarem i narkotykami, ale nie rzucili się w oczy.
Po dyskusji sejmowej trochę strach. Rozglądałem się za ruskimi agentami, handlarzami żywym towarem i narkotykami, ale nie rzucili się w oczy.
Sinsay w Pasażu Dominikańskim otwiera się już w ten piątek.