Otwierane/zamykane: gastronomia
Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
To rzeczywiście spora rotacja. Kilian parę lat podziałał, piekarnia gruzińska nieopodal działała znacznie krócej.
Przyznaję, że do Kiliana zaglądałem sporadycznie, nie moje klimaty.
Na miejscu po FitCake już pojawił się salon fryzjerski.
Przyznaję, że do Kiliana zaglądałem sporadycznie, nie moje klimaty.
Na miejscu po FitCake już pojawił się salon fryzjerski.
Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
W temacie mocno poza gastronomią to nie wiem czy będzie się zamykał czy zmieniał po raz kolejny lokalizację Getin na Piłsudskiego. Tak czy inaczej wisi kartka "do wynajęcia".
"W życiu trafisz nieraz na ludzi, którzy mówią zawsze odpowiednie słowa w odpowiedniej chwili. Ale w ostatecznym rozrachunku musisz ich sądzić po czynach. Liczą się czyny, nie słowa. "
Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
Miejsce po "Końca nie widać" jest właśnie w remoncie, dokładnie izolacja i elewacja.
Sądząc po nowym właścicielu powinno być coś sprawnie i z sensem.
Sądząc po nowym właścicielu powinno być coś sprawnie i z sensem.
Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
Admin, a co to za nowy właściciel wprowadza się do końca nie widać? Nie znalazłem info w wątku
Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
Gdzieś słyszałem, że to znany w Tarnobrzegu przedsiębiorca, prowadzący różnego rodzaju działalność handlową, usługową, gastronomiczną i hotelową.
Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
A ja słyszałem, że to właściciel/franczyzobiorca np. tarnobrzeskiej Mrówki, Bosch Service Rak, ...


Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
Plus Arka i wszystko się zgadza 

Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
Słyszałem za na miejscu knw powstać ma pizzeria
Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
O! I to by był news. Brakuje mi prawdziwej włoskiej pizzy w Tarnobrzegu, a sandomierskie San Domingo tego samego właściciela potrafi zrobić pizzę iście fenomenalnie pysznie włoską.
Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
Będzie trudno, ale może dadzą radę:)
Trzymam kciuki!
Ogromnym minusem tamtego miejsca jest brak ogródka, Na sezon letni to dla mnie dyskwalifikuje lokal. Chyba, że podążą tropem który kiedyś wydeptała Basia z KNW i plener będzie w tej plombie koło siedziby PiS.
Trzymam kciuki!
Ogromnym minusem tamtego miejsca jest brak ogródka, Na sezon letni to dla mnie dyskwalifikuje lokal. Chyba, że podążą tropem który kiedyś wydeptała Basia z KNW i plener będzie w tej plombie koło siedziby PiS.
"W życiu trafisz nieraz na ludzi, którzy mówią zawsze odpowiednie słowa w odpowiedniej chwili. Ale w ostatecznym rozrachunku musisz ich sądzić po czynach. Liczą się czyny, nie słowa. "
Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
kolejna pizzernia?jak wjedzie prawdziwa włoska w tym moze neapolitańska to bedzie to...bo w italianie za ch...a to nie jest włoska pizza a tak sie chwalą i reklamują ...jedna z najgorszych pizz w tbg jak dla mnie
teraz czekamy na kraftowego kebsa...kule mocy już były i wciąż są
teraz czekamy na kraftowego kebsa...kule mocy już były i wciąż są
Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
Chyba się przyjęło - Bafra Kebab otwiera drugi punkt, tym razem na Dzikowie
Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
Gdyby nad jeziorem powstała Bafra 3.0 w sezonie mieliby duże żniwo, chyba większe niż pod Markpolem.
Re: Otwierane/zamykane: gastronomia
ten kebab to dla mnie porażka ale kazdy ma inne smaki i gusta...widać idzie jak powstaje następny..